Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şube Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Mustafa Kara, Adaletin Hukuku ve Parlementer Demokrasi İdeali Platformu (AHPADİ)  merkezinde bir basın açıklaması yaptı.

Eskişehir'de milyoncu dükkanları kalabalıklaştı Eskişehir'de milyoncu dükkanları kalabalıklaştı

Sadece konuşarak, yazı yazarak, bugüne kadar dünya tarihinde hiçbir hakkın kazanılmadığına dikkat çeken Başkan adayı Kara, basın açıklamasına şu cümlelerle başladı: “50 yaş ortalaması ile ben ve mücadele ruhlu ekip arkadaşlarımla yıllarca gece gündüz, kar kış demeden çalışıp emekli olmuş, emekli olunca huzurlu bir hayat hayali kurmuş, ama ne var ki İŞKUR önünde iş bulmak için sıraya girmek zorunda olan emeklilerin maalesef acı bir gerçeğidir. Sadece

konuşarak, oturarak, yazı yazarak bugüne kadar dünya tarihinde hiçbir hak

kazanılmamıştır.”

“Emekliye bir telefonla dokunabilecek enerjiye ve güce sahibiz”

Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Adayı Mustafa Kara: “Kırmadan dökmeden, anayasanın tanıdığı sınırlar çerçevesinde, emekliye çözüm üreterek, yeni nesil mücadele anlayışıyla, yani sosyal medyayı çok iyi kullanarak gündemi çok iyi takip ederek, anında hazırlıklarını yaparak bir mücadele içine girmek istiyoruz.” cümleleriyle açıklamasına devam etti.

“Eskişehir'de 220 bin civarı emeklinin, tekses bir arada olması derdindeyiz” diyen Kara cümlelerini şu ifadelerle bitirdi: “Evinden çıkıp dışarıda bir bardak çayın maliyetini yapmak zorunda olanlara nefes aldıracak ve bugüne kadar,  nasılsın?,  iyi misin? , bir sıkıntın var mı?, yapabileceğimiz bir şey var mı? diye hiç beklemedikleri anlarda telefonla dokunabilecek yanımıza çağırabilecek enerji ve güce sahibiz. Bu hayat pahalılığında emekli kapıdan dışarı çıkamazken, emeklilerimizi Türkiye Emekli Derneği'nin tatil bölgelerindeki kamplarına gönderip, oh be diyebilecek çalışmalar içerisinde olacağız. Yeni nesil

mücadele șimdi başlıyor. Bu sebeple Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şube Başkanlığına içimizdeki mücadeleler ruhu ile adaylığımızı açıklıyorum.

Sizin aracılığınızla duyurmak istiyorum. Beraber çalışacağız, beraber kazanacağız, vakit değişim vaktidir.”

Kaynak: Anadolu Gazetesi - M. Anıl Aksoy