Büyükşehir Belediyesi, sorunsuz bir üst yapı oluşturmak amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını kent genelinde aralıksız sürdürüyor. Birçok farklı noktada devam eden bu çalışmalar, kentin farklı bölgelerindeki ulaşım ağını güçlendirmeyi hedefliyor.

1527 Caddesi'nde Yol Yenileme ve Genişletme Çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde 1527 Caddesi üzerinde bitümlü sıcak karışım (BSK) asfaltla yol yenileme ve genişletme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar, bölgedeki altyapı işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte başlatıldı.

Alt Yapı Çalışmaları Tamamlandı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) tarafından bölgede yapılan yağmur suyu hatları ve diğer altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra yol yenileme süreci başlatıldı. Bu sayede, altyapısı güçlendirilmiş olan 1527 Caddesi’ndeki yol, daha sağlam ve dayanıklı bir yapıya kavuşturulacak.

Ulaşım Daha Konforlu ve Güvenli Hale Gelecek

Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki ulaşımı kolaylaştırmak, güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yetkililer, kısa sürede yol yenileme işlemlerinin tamamlanarak yolun hizmete açılacağını belirtti.

2024 Yatırım Programına Göre Çalışmalar Devam Edecek

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kent genelindeki yol yapım ve bakım çalışmalarının, 2024 yılı yatırım programına uygun şekilde kesintisiz olarak devam edeceğini ifade etti.

Muhtarlardan Başkan Tepe'ye geçmiş olsun ziyareti Muhtarlardan Başkan Tepe'ye geçmiş olsun ziyareti
Kaynak: Haber Merkezi