Eskişehir Porsuk Çayı'nın koruma demirleri bakım bekliyor! Eskişehir Porsuk Çayı'nın koruma demirleri bakım bekliyor!

Eskişehir'de yaşanan bir trafik kazasında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil kontrolden çıkarak önce refüje daha sonra da bir aydınlatma direğine çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.


Kaza, Odunpazarı İlçesi Büyükdere Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İdris D. yönetimindeki 26 BC 460 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak kontrolden çıktı. Araç önce refüje çıktı ardından bir beton aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direği otomobilin üstüne devrildi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve OEDAŞ ekipleri sevk edildi.
Kazanın etkisiyle yaralanan otomobil sürücüsü İdris D. ile yolcuları Enes K. ve Kerem A., 112 sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle bulvarda kısa süreliğine trafik yoğunluğu yaşandı. OEDAŞ ekipleri, devrilen aydınlatma direğini araç üzerinden kaldırdıktan sonra trafik akışı normale döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Emrah KÖSE