Çıkan kavgada bir kişi ağır yaralanırken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

Eğlence Mekanında Başlayan Tartışma Büyüdü

Olay, Eskişehir’in Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak üzerinde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, eğlence mekanında müşteri olarak bulunan iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tanışmayan bu iki kişi arasındaki sözlü tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Bıçaklı Saldırı: Bir Kişi Ağır Yaralandı

Kimliği henüz belirlenemeyen bir şüpheli, yanında taşıdığı bıçakla tartıştığı kişiye saldırarak, karın bölgesinden ağır yaraladı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan kişiyi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Sezon sonu indirimleri: Eskişehir'de alışveriş yoğunluğu Sezon sonu indirimleri: Eskişehir'de alışveriş yoğunluğu

Şüpheli Kaçtı, Polis Arama Çalışması Başlattı

Olayın ardından şüpheli kişi hızla kaçarak izini kaybettirdi. Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir arama operasyonu başlattı. Bölgedeki güvenlik kameraları ve tanık ifadeleri doğrultusunda çalışmalar sürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, saldırganın en kısa sürede yakalanması için yoğun çaba sarf ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi