Eskişehir Diş Hekimleri Odası'nın 19’uncu Olağan Genel Kurulu ve seçimleri gerçekleştirildi. Seçimde mevcut Başkan Cenk Ataç ve yönetim kurulu listesi yeniden aday oldu. Seçim öncesi gazetecilere bir açıklamada bulunan Ataç, gelecek dönemde yapacakları hedefleri şimdiden belirlediklerini belirterek, “Dün genel kurulumuzu gerçekleştirdik bugün de seçimimiz var. Seçimimiz de büyük bir olgunlukla devam ediyor. Yeniden göreve adayım arkadaşlarımla beraber. Bizler bir dönem daha odamıza hizmet etmek istiyoruz. Blok olarak yönetime talibiz, listemiz hazır. Yeni dönemdeki hedeflerimizi de belirledik. Oda üyelerimiz için yardım fonu oluşturacağız. Oradan afet gören, çalışamayacak durumda olan, doğum yapan hekim arkadaşlarımıza yardımda bulunacağız. Bilimsel sosyal faaliyetler düzenleyeceğiz. Hem eğleneceğiz hem bilgileneceğiz. Diş hekimlerinin 6 büyük problemlerinden bahsetmiştik. Bu sorunlarımızın Meclis'te takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

İYİ OLAN KAZANSIN

Ataç’ın listesi dışında yönetime aday olan bir diğer isim ise Ozan Köroğlu oldu. Köroğlu, “11 yıllık diş hekimiyim. Diş hekimleri odasına yeni bir yüz ve yeni bir kan olması amacıyla yönetim kuruluna aday oldum. Gençlerimizin isteği büyüklerimizin isteği olarak ücretsiz eğitim verilmesini istiyoruz. Oda eğitimlerimizin tamamının ücretsiz olmasından yanayız. Oda yönetimindeki en temel unsur demokrasidir. Seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleşmesini istiyoruz. Önemli olan birlikte çalışmak. İyi olan kazansın diyorum” dedi.

Yönetim Kurulu: Cenk Ataç, Esra Yamak, Evre Baltalı, Rengin Oskay, K. Devrim İşçi, Berkay Adalığ, Aydın Görel, Bahar Karaoğlu, Canan Akay.

Kaynak: BERİVAN HALİS