Futbol şansı son maçlarda yanında olmayan Sarı-Siyahlılar kazanıp şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Neler kaçtı neler

Temsilcimiz Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta şu ana kadar oynadığı 3 maçtan 2 puan çıkardı. Sezona 3-1’lik Keçiborlu Belediyespor mağlubiyeti ile başlayan 2 Eylülspor, ardından Kumluca Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Temsilcimiz son haftada ise deplasmanda Tarsus İdmanyurdu’na konuk oldu. 10 kişi kaldığı maçta net fırsatları kaçıran 2 Eylülspor, 0-0’lık skorla 1 puana razı oldu.

Dişli bir rakip

2 Eylülspor dördüncü hafta maçında evinde ligin iddialı ekiplerden Ereğlispor’u ağırlayacak. Ereğli ekibi 3 maçta 2 galibiyet alırken 1 maçtan beraberlikle ayrıldı ve 7 puanla 4. sırada yer alıyor. Temsilcimiz kritik maça puan ya da puanlar hedefleyerek başladı. Pazar saat 14.00’te oynanacak maçın sahası henüz netleşmese de 2 Eylülspor’un Necdet Yıldırım Sahası’nda oynamak için başvurduğu öğrenildi.

Eskişehir temsilcisinin hakem isyanı! Eskişehir temsilcisinin hakem isyanı!

Takımda iki eksik var

Pazar günü oynanacak olan Ereğlispor maçı öncesi, 2 Eylülspor’daki eksikler var. Sportif sakatlığı bulunan Emre Kılıç, kritik Ereğli maçında da forma giyemeyecek. Geride bıraktığımız hafta sonu oynanan ve 0-0 sona eren Tarsus İdmanyurdu maçında kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan Mustafa Acar da Ereğli sahadaki yerini alamayacak.

Kaynak: Haber Merkezi