TFF 3. Lig’de Eskişehir’i temsil eden Anadolu Üniversitesi, pazar günü oynadığı sezonun ilk deplasman maçında Kahramanmaraşspor’a 1-0 yenilerek haftayı puansız kapattı. Maçın ardından Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Caner Karuk, Esgroup Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Caner Karuk

"Maça Hâkim Taraf Bizdik"

Maç boyunca topa sahip olma konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını belirten Karuk, takımının genel olarak oyuna hükmettiğini ifade etti. Karuk, “İlk yarıda neredeyse tek kale oynadık, rakip kalemize gelemedi. İkinci yarıda ise rakibin yalnızca tek bir pozisyonu vardı ve o da golle sonuçlandı. Bu golü kendileri de beklemiyordu, onlar için de sürpriz oldu” dedi.

Eskişehir'de U14 Ligi’nde gözler ikinci haftaya çevrildi Eskişehir'de U14 Ligi’nde gözler ikinci haftaya çevrildi

"Girdiğimiz Pozisyonları Değerlendiremedik"

Karuk, maçta birçok gol fırsatı yakalamalarına rağmen bu fırsatları değerlendiremediklerini belirterek, “Rakip, maç boyunca sadece savunma yapmayı hedeflemişti. 11 kişi defans yaptılar, hücum yapmak için sahaya çıkmadılar. Buna rağmen biz birçok gol pozisyonu yakaladık ama bunları gole çeviremedik” şeklinde konuştu.

"Hakem ve Zemin Sorunları"

Karuk, hakem yönetiminden memnun kalmadıklarını da vurgulayarak, “Maalesef bir penaltımız verilmedi. Ayrıca zemin de iyi değildi ama bunları mazeret olarak görmüyoruz. Kazanabileceğimiz bir maçtı” dedi.

Sakatlıklar Takımı Zorladı

Takımdaki sakatlıklar hakkında da bilgi veren Karuk, “Niyazi’yi bu maçta kullanamadık, boğaz enfeksiyonu nedeniyle oynayamadı ama antrenmanlara başlayacak. Tuncay ise sakatlığı nedeniyle en az 4 hafta forma giyemeyecek” ifadelerini kullandı.

Takıma 1 Gün İzin

Son olarak takımın bir gün izin yaptığını belirten Karuk, “Salı günü (bugün) tekrar antrenmanlarımıza başlayacağız” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi