3. Lig’deki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi’nde deneyimli futbolcu Mesut Saray, Esgroup spor servisine konuştu. Anadolu’nun gücüne güç katmak için burada olduklarını belirten 36 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Burada yarım kalmış bir hikâye var biz de onu tamamlamak istiyoruz” dedi.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde dramatik mağlubiyet Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde dramatik mağlubiyet

Mutluluk duyuyorum

Anadolu’nun sezon başı kadrosuna kattığı Mesut Saray açıklamalarda bulundu. Mesut Saray, “Eskişehir’de bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Buraya Elazığspor’dan geldim. Çok şükür orada iyi bir sezon geçirdik. Burada da hedeflerin olduğunu biliyorum. Başkanımız bizi çok güzel transfer etti biz de buraya geldik. Buradaki gücü ve potansiyeli biliyorduk biz de buraya güç katmaya geldik. Geçen sezon bu takım hak ettiği şekilde bitiremedi sezonu fakat bu sezon inşallah güzel bitireceğiz. Biz takım olarak güzel bir sezon geçirmek istiyoruz” diye konuştu.

Heyecanla takip ettik

Anadolu Üniversitesi’nin geçen sezon nasıl bir rakip olduğu sorusunu da yanıtlayan deneyimli orta saha, “Anadolu bizim için zor bir rakipti. İç sahada ve dış sahada farklı oynuyorlar. Biz 2 maçta da geri düşmüştük ama maçı çevirdik. Anadolu skoru aldıktan sonra kapanan bir takımdı geçen sene. Bizi ligde gerçekten zorlayan rakiplerden biriydi açıkçası biz Anadolu’dan çekiniyorduk. Karşıyaka’yı eledi bu takım geçen sene biz de heyecanla takip ettik o anları. Aslında rakip olarak biz Anadolu’yu bekliyorduk ama maalesef Efeler’e elendi. Burada yarım kalmış bir hikâye var biz de onu tamamlamak istiyoruz” dedi.

Hedefler beni buraya çekti

Transferini anlatan Mesut Saray, “Transfer sezonu açıldığı zaman bu liglerden beni arayan 6-7 tane takım vardı. Bu takımlardan bazıları benimle ciddi bir şekilde ilgilendi.Açıkçası beni Elazığ ekibi de istiyordu ben de Elazığ’da yaşadığım için kalırım takımda kalırım diye düşünüyordum. Fakat Galip Başkanımız gerçekten bizi çok istedi ve iyi bir transfer süreci geçirdik kendisiyle. Başkanımızın hedefleri ve projeleri beni buraya çekti diyebilirim. Başkanımıza da buradan teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Olumlu bir hava var

Takımdaki havadan bahseden Mesut Saray, “Takımımızda atmosfer oldukça iyi herkes halinden memnun burada olumlu bir atmosfer var. Herkes birbiriyle kaynaşma içerisinde kimse yalnız vakit geçirmiyor. Tanımadığımız arkadaşlarımızla sanki geçen sene birlikte oynamış gibiyiz. O yüzden onlara da teşekkür ediyorum. Kalan oyuncular da gelen oyuncular da hem karakter hem de futbol açısından çok kaliteli oyuncular. Bu arkadaşlık seviyesi bizi başarıya götürecek olan yoldur. İnşallah güzel gözüken bu yolu güzel bir şekilde bitireceğiz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi