CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Dr. Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tolga Yılmaz’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında Eskişehir’in güvenli şehir olma özelliğinin korunacağına vurgu yapıldı.

Başsağlığı Mesajı: Şehit Polis Memuru Anıldı

Ziyaret sırasında CHP'li milletvekilleri, İstanbul Ümraniye’de görevi başında şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz için başsağlığı dileklerini iletti. İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz ve tüm emniyet mensuplarına taziye dileklerini sunan vekiller, şehidin ailesine ve yakınlarına da sabır diledi.

Eskişehirliler dikkat: Eczanelere o aşı geldi! Eskişehirliler dikkat: Eczanelere o aşı geldi!

Eskişehir’in Güvenliği Vurgusu

Görüşmelerde CHP Milletvekilleri Çakırözer, Süllü ve Arslan, Eskişehir’in bugüne kadar güvenli bir şehir olma konumunu sürdürdüğüne dikkat çekerek, bu özelliğin yeni dönemde de devam edeceğine olan inançlarını dile getirdiler. İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz da Eskişehir’in güvenliği için emniyet teşkilatının özveriyle çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Emniyet Güçlerine Teşekkür

Milletvekilleri, Türkiye’nin dört bir yanında asayişin sağlanmasında emniyet güçlerinin rolüne dikkat çekti. “Emniyet güçlerimiz, Eskişehir’imizde ve diğer şehirlerimizde asayişi sağlamada ve demokratik hukuk düzenini korumada büyük önem taşıyor. Özveriyle görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyor ve görevlerinde başarılar diliyoruz” diyerek, emniyet teşkilatının önemini vurguladılar.

Kaynak: Haber Merkezi