İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan, eski İYİ Parti milletvekillerinin AK Parti’ye geçmesiyle ilgili, “Milletin alım gücü her geçen gün zayıflıyor. Böyle bir durumda bu arkadaşlar kendi şahsi ikballeri doğrultusunda hareket edip, batan gemiden en son biz de kendimize ne pay alabiliriz düşüncesiyle hareket eden zat-ı muhteremlerdir. Onları millete havale ediyorum” dedi.

İYİ Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel ve eski İYİ Parti Milletvekili Seyithan İşsiz ile birlikte bazı belediye başkanlarının AK Parti’ye geçmesi gündemdeki yerini korurken İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. AK Parti’ye katılan isimlerin, İYİ Parti’de kendi şahsi arayışlarını bulamadıkları için istifa ettiklerini söyleyen Ulucan, “AK Parti’ye geçen milletvekilleri İYİ Parti’den geçmediler. Oraya geçen milletvekilleri daha önceden İYİ Parti’den istifa etmiş bağımsız milletvekilleri. Bağımsız oldukları için de istedikleri partilere geçebilirler. Partiden istifa etmeleri de zaten kendi şahsi arayışlarını bulamamalarındandı. Sonuç itibariyle 14 Mayıs seçimleri ya da 31 Mart seçimlerinden sonra Türkiye’de Adalet ve Kalkınma Partisi’nin değiştirmiş olduğu bir yapı yok. Her geçen gün zaten çiftçi, memur, işçi her şekilde gerilemeye doğru gidiyor. Milletin alım gücü her geçen gün zayıflıyor. Böyle bir durumda bu arkadaşlar kendi şahsi ikballeri doğrultusunda hareket edip, batan gemiden en son biz de kendimize ne pay alabiliriz düşüncesiyle hareket eden zat-ı muhteremlerdir. Milletin oylarıyla seçilip kendi şahsi ikballeri doğrultusunda ilerliyorlar. Onları da millete havale etmekten başka bir şey demek gelmiyor içimden” ifadelerini kullandı.

PARTİ ÜZERİNDE MOBBING VAR

Gram ve çeyrek altın kaç para oldu? Eskişehir'de 21 Eylül Cumartesi güncel fiyatlar... Gram ve çeyrek altın kaç para oldu? Eskişehir'de 21 Eylül Cumartesi güncel fiyatlar...

İYİ Parti’nin Eskişehir’deki çalışmalarından bahseden Ulucan, “Teşkilatlarımızla istişarelerimiz devam ediyor. Eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Hem genel hem yerelde İYİ Parti üzerinde ciddi bir kamuoyu algısı oluşturulmaya çalışılıyor negatif yönde. Ciddi bir mobbing ve karalama kampanyası sürüyor. Eylül ayından sonra teşkilatlarımızla daha güçlü bir şekilde siyasi faaliyetlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: ANADOLU GAZETESİ MUHABİRİ- M.ANIL AKSOY