Eskişehir’i Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde başarıyla temsil eden Mihalıççık Belediyespor, Pazar günü zorlu bir deplasmanda Güneysu ile karşılaşacak.

Adından söz ettiriyor

Tarihinde ilk kez Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde yer alan Mihalıççık Belediyespor, kendisi gibi geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Güneysu’ya konuk olacak. Ekibimiz geride kalan 3 maçta güzel bir performans sergiledi ve Konya Büyükşehir Belediyespor ile Köyceğiz Belediyespor’u mağlup etti, ligin güçlü ekiplerinden Spor Toto ile berabere kalarak 1 puanı kaptı. Mihalıççık 5 puanla 4. sırada yer alıyor.

Rakip de iddialı

Anadolu Üniversitesi 3 puanın sahibi olmak istiyor! Anadolu Üniversitesi 3 puanın sahibi olmak istiyor!

Temsilcimizin bu haftaki rakibi Güneysu ise iddialı bir kadro kurdu. İlk haftada İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 36-27 mağlup eden Rize ekibi ikinci haftada Trabzon Büyükşehir Belediyespor karşısında 33-32’lik galibiyet aldı. Geçtiğimiz hafta ise deplasmanda ligin şampiyonluk adaylarından olan Beşiktaş ile mücadele eden Güneysu 52-27 mağlup oldu. Güneysu, 4 puanla Mihalıççık’ın 1 sıra altında yer alıyor.

Eskişehirliler haydi maça

Mihalıççık Belediyespor yönetimi, geçtiğimiz gün bir açıklama yaparak Rize’deki Eskişehirlileri maça davet etti. Açıklamada, “Mihalıççık Belediyespor takımımız, bu hafta Rize Güneysu Spor Kulübü ile zafer için ter dökecek! Kırmızı siyahın ateşiyle dolu yüreklerimizle, her hücumda ve savunmada gücümüzü göstermeye hazırız! Bu kritik maçta yanımızda olun, zaferi birlikte yaşayalım!” denildi. Güneysu-Mihalıççık maçı yarın saat 14.00’te Rize Güneysu Spor Salonu’nda oynanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ