PTT, 184 Yaşında!

23 Ekim 1840 tarihinde haberleşmenin sağlanması amacıyla kurulan Posta Nezareti, günümüzde PTT AŞ olarak tanınan köklü bir kurum haline gelmiştir. 184. yaşını kutlayan PTT, Türkiye'nin iletişim alanındaki en güvenilir aktörü olarak geçmişten aldığı güçle geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir.

Kaliteli Hizmet Anlayışı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ, kuruluşundan bu yana Türkiye’nin iletişim ve haberleşme alanındaki en önemli kurumu olarak kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir. Geniş hizmet yelpazesi ve Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan iş yeri ağı ile PTT, ulusal ve uluslararası alanda adından başarıyla söz ettirmektedir.

Eskişehir'de çözülemeyen sorun: Kriz büyüyor! Eskişehir'de çözülemeyen sorun: Kriz büyüyor!

Modernleşme ve Yenilikçilik

Güvenilir, erişilebilir, hızlı ve kaliteli hizmet sunma hedefiyle modernize olan PTT, kargo, filateli, bankacılık, e-ticaret ve lojistik gibi pek çok alanda sektörde lider konumundadır. Bugünün ihtiyaçlarına uygun teknolojileri hizmetlerine entegre ederek gücünü artıran PTT, yenilikçi atılımlarıyla dünya posta sektörüne önemli katkılar sunmaktadır.

Müşteri Memnuniyeti ve Ekonomik Katkı

Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ, ülke ekonomisine de maksimum katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Ayrıca, ekonomik, kültürel ve sportif faaliyetlerle de fark yaratmaktadır.

Çevre Dostu Yaklaşım

PTT, doğa dostu hizmet anlayışı ve çevreye duyarlı projeleriyle sürdürülebilir adımlar atmaktadır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 2053 net sıfır emisyon hedefine ulaşmak için elektrikli araç filosu ile önemli katkılar sunmaktadır.

Genel Müdür Dr. Hakan Gülten'den Açıklama

PTT AŞ Genel Müdürü Dr. Hakan Gülten, kuruluş yıl dönümüne ilişkin yaptığı açıklamada; “İki asra yaklaşan köklü bir geçmişe sahip olan PTT, Türkiye’nin en saygın ve güvenilir kurumlarından biri olarak milletimizin her daim yanında olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Güçlü altyapımız ve yenilikçi vizyonumuz ile PTT, uluslararası alanda da öncü kurum haline gelerek Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaktadır. Büyük PTT Ailemizin her bir üyesinin üstün gayretiyle daha nice büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

PTT'nin Önemli Görevleri

184 yıllık tarihinde millî değerleri koruyan ve yaşatan PTT AŞ, olağanüstü gelişmelere rağmen büyük bir özveriyle çalışarak vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt vermektedir. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının himayelerinde en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunmaya devam etmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi