Eskişehir’i 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil edecek olan Eskişehirspor ve 2 Eylülspor, cumartesi günü yapılacak hazırlık maçında ilk kez karşı karşıya gelecek.

İki Ekip Yeni Sezona Hazırlanıyor

Her iki takım da yeni sezon öncesi hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ergun Ortakcı’nın çalıştırdığı Eskişehirspor, genç ve dinamik kadrosuyla lige iddialı bir başlangıç yapmayı hedeflerken, Oktay Arıkan yönetimindeki 2 Eylülspor da rekabetçi bir sezon için sıkı bir çalışma içinde.

Cumartesi Günü Hazırlık Maçı

Eskişehirspor ile 2 Eylülspor, 23 Eylül Cumartesi günü saat 11.30’da Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bir hazırlık maçında karşılaşacak. Bu karşılaşma, her iki takım için de sezon öncesi bir ölçü maçı niteliği taşıyacak. Teknik direktörler, oyuncularının performansını görme fırsatı yakalayacak.

Maç Taraftara Kapalı Olacak

Tesislerin elverişsiz koşulları nedeniyle bu önemli hazırlık maçı taraftara kapalı olarak oynanacak. Ancak her iki takımın da performansı ve ortaya koyacağı futbol, yeni sezon için önemli ipuçları verecek. Eskişehir futbol kamuoyu bu karşılaşmanın sonuçlarını merakla bekliyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor Başkanı Entok: Lobi sorunumuz var! Eskişehirspor Başkanı Entok: Lobi sorunumuz var!

2 Eylülspor

Kaynak: Haber Merkezi