Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mihalıççık Belediyesi, pazar günü oynanan üçüncü hafta maçında Spor Toto ile 31-31 berabere kaldı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Antrenör Murat Mızrakçı, güçlü bir rakip karşısında puan almanın önemine dikkat çekti.

Rakibe Saygı, Korkuya Yer Yok

Mihalıççık Belediyesi Antrenörü Murat Mızrakçı, maçın ardından yaptığı açıklamada, Spor Toto’nun güçlü bir ekip olduğunu ve şampiyonluk hedefleyen bir rakip olduklarını belirtti. Mızrakçı, “Rakibimiz güçlü bir kadroya sahip ve biz buna saygı duyuyoruz. Ancak sahaya korkmadan çıktık ve çocuklar da sahada ne söylediysek harfi harfine uyguladı. Bu, maçta bizi başarıya götüren önemli bir faktördü” dedi.

Zorlu Rakibe Karşı 1 Puan Aldık

Maçın ilk yarısını değerlendiren Mızrakçı, “İlk yarı beklediğimizden daha iyi geçti ve avantaj yakaladık. Amacımız ilk yarıda sayı farkını açmadan oyunu dengede tutmaktı, ama önde kapatmayı başardık. İkinci yarıda ise tempoyu arttırıp hızlı oynamayı hedefledik. Ancak Spor Toto’nun tecrübeli oyuncuları geri dönmeyi bildi. Maçın bazı anlarında geriye düştük ama geri dönerek 1 puan almayı başardık” şeklinde konuştu.

Takımın Geleceği İçin Destek Şart

Sponsorluk konusunda beklentilerinin henüz karşılanmadığını belirten Mızrakçı, takımın geleceği için daha fazla destek gerektiğini vurguladı. “Şehrimizden istediğimiz desteği şu ana kadar göremedik. Bu ivmeyi yakalamışken, belki 1 takviye ile Avrupa’ya gidebiliriz. Takımın daha ileri gitmesi için şehrin arkasında durması lazım. Ben bugün varım, yarın yokum ama önemli olan bu takımın geleceği” ifadelerini kullandı.

Mızrakçı, sözlerini “Takımımızın gücünü gösterdik, şimdi şehirden destek bekliyoruz” diyerek noktaladı.

Alaattin Çoban’dan Öykü Gürman’a anlamlı hediye Alaattin Çoban’dan Öykü Gürman’a anlamlı hediye

Kaynak: Haber Merkezi