Anadolu Üniversitesi’nde Teknik Direktörü İlhan Var, 0-0 sona eren Bulvarspor maçı sonrası, “Hakem psikolojik olarak bizi biraz durdurdu. Lehine kararları daha çok karşı taraftan yana kullandı “ifadelerini kullandı.

Fırsatları kaçırdık

Eskişehir’i Nesine 3. Lig 1. Grup’ta temsil eden Anadolu Üniversitesi, 3 puan hasretini sonlandırmak için pazar günü ligin 7. haftasında Bulvarspor’u konuk etti. Birçok pozisyona giren Anadolu, bir türlü fileleri havalandıramayınca maç 0-0 sona erdi. Maçı değerlendiren Teknik Direktör İlhan Var, “Maça mutlak galibiyet ile hazırlanmıştık. Rakip maçta uzun oyuncuları ile etkili olmak istiyordu. Bunun neticesinde de uzun top oynayarak ya da duran top kazanarak bunu gerçekleştirmeye çalıştılar. İlk yarı topa çok daha fazla olduk güzel pozisyonlar yakaladık fakat değerlendiremedik” diye konuştu.

Beş puan borçluyuz

“İkinci devre rüzgarla birlikte daha etkili ve baskılı oynadık” diyen Var, “3 tane topumuz direkten döndü ve çok müsait 2-3 tane de gol pozisyonunu değerlendiremedik maalesef. Bunların yanında hakem psikolojik olarak bizi biraz durdurdu. Lehine kararları daha çok karşı taraftan yana kullandı. Geçen hafta artı 5 verdi 7’de gol yedik. Bu haftada artı 10 vermesi lazım 5’te oyunu bitirdi. Maalesef bu lig böyle bir lig. Fakat onları da izleyerek not veren insanlar var. Artık galip gelmemiz lazım biz geldiğimizden beri bunun peşindeyiz 6-7 puan yapabilirdik yapamadık kulübümüze beş puan borçluyuz. Bunu en kısa zamanda ödememiz lazım” diyerek sözlerini noktaladı.

Düelloda gülen taraf  Sivrihisarspor oldu Düelloda gülen taraf Sivrihisarspor oldu

Kaynak: Haber Merkezi