Arıkan, hakem hatalarının skoru etkilediğini ifade ederek maçta bir gol ve bir penaltılarının verilmediğinin altını çizdi.
Yoğun itiraz vardı
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) geride bıraktığımız pazar günü Mezitli 33’e 1-0 mağlup olan 2 Eylülspor’da Teknik Direktör Oktay Arıkan, açıklamalarda bulundu. Oyuncularının mücadelesinden ve oyunundan memnun olduğunu ifade eden Arıkan hakem hatalarının skora doğrudan etki ettiğini söyledi. Hakem Buğçe Taşçıoğlu’nun yönetimini eleştiren Arıkan, bir nizami gol ve bir penaltılarının verilmediğini belirtti.
En iyi noktada bitirmek
Sezonun son bölümüne geldiklerini aktaran Arıkan, "Biz bütün aksiliklere rağmen sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz ve alabildiğimiz puanlarla ligi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Manavgat maçından sonra ligin kendilerini için büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden Arıkan, artık Eskişehirspor’un şampiyonluğunu beklediklerini ifade etti.
2 Eylülspor-Mezitli maçını Hakem Buğçe Taşçıoğlu yönetti.