Eskişehir'in ilçesinde çiftçilere Macar fiği tohumu dağıtıldı Eskişehir'in ilçesinde çiftçilere Macar fiği tohumu dağıtıldı

Kulüp üyeleri bu kez, Eskişehir’in farklı mahallelerinde yaşayan 32 ailenin evine giderek erzak, kıyafet ve alışveriş kartı desteğinde bulundu.

Kadın ve Çocuklara Güvenlik Desteği ile Gündeme Geldiler

Geçtiğimiz günlerde, sokakta kadınların ve çocukların takip edilmesi gibi durumlarda güvenlik güçlerine destek olacağını açıklayan Skyriders Motosiklet Kulübü, bu adımıyla toplumun takdirini toplamıştı. Kulüp üyeleri, bu kez de yardıma muhtaç aileler için harekete geçti.

İhtiyaç Sahibi Ailelere Erzak ve Maddi Yardım Sağladılar

Kulüp üyeleri, Eskişehir’in farklı mahallelerinde yaşayan 32 ailenin evine giderek yardımlarını ulaştırdı. Skyriders Motosiklet Kulübü Başkanı Ahmet Boz, yardımların organizasyon süreci hakkında şu bilgileri verdi: “Çevremizde araştırma yaparak ihtiyaç sahibi aileleri belirledik. Kulüp üyelerimizin ve bazı hayırseverlerin katkılarıyla erzak, kıyafet, alışveriş kartı ve maddi yardım sağladık. Bu desteklerle ailelerimizin bazı eksiklerini gidermeye çalıştık.”

Sosyal Sorumluluk Projelerine Devam Etmeyi Hedefliyorlar

İmkanları el verdiği sürece daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Boz, “Elimizden geldiğince sosyal sorumluluk projelerine devam etmeyi planlıyoruz. Amacımız, toplumda dayanışmayı artırmak ve zor durumda olan kişilere bir nebze olsun yardımcı olabilmek” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi