Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, 8 Eylül Pazar günü Eskişehir’in Tepebaşı, Günyüzü ve Sivrihisar ilçelerinde bazı mahalle ve sokaklarda elektrik kesintileri olacağını duyurdu. Şirket, elektrik şebekesinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bu kesintilerin yaşanacağını belirtti.

Tepebaşı İlçesinde Kesintiler: Tepebaşı ilçesindeki bazı bölgelerde 8 Eylül 2024 tarihinde saat 10:00 ile 12:00 arasında elektrik kesintisi yapılacaktır. Kesintiler, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Kaptanağa Sokak, Kaptanbaba Sokak, Kırım Caddesi ve Yaprak Sokak bölgelerini kapsayacaktır. Bu bölgelerdeki bakım çalışmaları erken tamamlanırsa, elektrik veriliş saati belirtilenden önce olabilir.

Odunpazarı Belediyesi'nden dev hizmet: Eskişehir'in en büyüğü! Odunpazarı Belediyesi'nden dev hizmet: Eskişehir'in en büyüğü!

Günyüzü İlçesinde Kesintiler: Günyüzü ilçesinde ise 8 Eylül 2024 tarihinde saat 11:00 ile 18:00 arasında Ayvalı Mahallesi'nde elektrik kesintisi yaşanacaktır. Ayvalı Sokak'ta gerçekleştirilecek yatırım çalışmaları nedeniyle bu bölgede elektrik kesintisi yapılacaktır. Çalışmaların erken tamamlanması durumunda, elektrik veriliş saati öne çekilebilir.

Sivrihisar İlçesinde Kesintiler: Sivrihisar ilçesinde 8 Eylül 2024 tarihinde saat 15:00 ile 16:30 arasında elektrik kesintisi olacaktır. Kesintiler, Merkez Mahallesi’ndeki Aşağıkepen ve Yeşilköy bölgelerinde, yeni abone bağlantısı çalışmaları nedeniyle yapılacaktır. Bu bölgelerdeki çalışmalar tamamlandığında, elektrik hizmeti daha erken verilebilir.

Kaynak: HABER MERKEZİ