Eskişehir'in merkezindeki sorun için acil çözüm bekleniyor! Eskişehir'in merkezindeki sorun için acil çözüm bekleniyor!

Eskişehir'de yaşanan şiddetli fırtına, şehirde ulaşımı olumsuz etkiledi. İki Eylül Caddesi üzerinde bulunan tramvay hattına devrilen ağaç nedeniyle birçok tramvay hattında seferler durdurulmak zorunda kaldı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESTRAM yetkililerinden alınan bilgiye göre, OTOGAR-SSK, OTOGAR-OGU, OGU-SSK, KUMLUBEL-ŞEHİR HASTANESİ ve OGU-75.YIL tramvay hatlarında işletim yapılamamakta.

Şiddetli fırtınanın yol açtığı bu durum, kentteki toplu taşıma hizmetlerini aksattı. Devrilen ağacın tramvay seferlerini engellemesi nedeniyle, belediye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yetkililer, tramvay hattının en kısa sürede tekrar işler hale getirilmesi için yoğun bir çalışma başlattı.

Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, "İki Eylül Caddesi tramvay hattı üzerine şiddetli fırtınadan dolayı devrilen ağaç nedeniyle bazı hatlarımızda işletim yapılamamaktadır. OTOGAR-SSK, OTOGAR-OGU, OGU-SSK, KUMLUBEL-ŞEHİR HASTANESİ ve OGU-75.YIL hatlarındaki seferlerimiz geçici olarak durdurulmuştur. Anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.

Kaynak: ESTRAM X hesabı