Kırıkkale Belediye Başkanından Eskişehir'e övgü: Örnek alıyoruz! Kırıkkale Belediye Başkanından Eskişehir'e övgü: Örnek alıyoruz!

31 Mart 2024 mahalli idari seçimleri için siyasi parti yöneticileri çalışmalarına başladı. Eskişehir’de de bir süredir çalışmalar devam ederken, aday adayları da netleşmeye devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti’de ilk aday adaylığı açıklaması yapıldı. Süleyman Ekşi Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığına yaptı.

ODUNPAZARI’NA HİZMET ETMEK İSYTİYORUM

Aday adaylığını resmen ilan eden Süleyman Ekşi Odunpazarı’na hizmet etmek istediğini söyleyerek, “Odunpazarı İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı olarak resmi müracaatımı yaptım. Odunpazarı doğduğum, büyüdüğüm yer. Hizmet etmek istiyorum. Projelerim hazır, ekibim hazır, teşkilatımız hazır. Odunpazarı’nda yapacak çok iş var. Allah bu işleri bize yapmayı nasip etsin” dedi.

PROJELERİMİZ HAZIR

Ekşi ayrıca projelerinin hazır olduğuna dikkat çekerek,  “Odunpazarı’nda bir süredir görünür vaziyette geziyorum. Odunpazarı’ndan ben 30 yıldır çalışıyorum. Odunpazarı’nın 4500 sokağında eski Odunpazarı, yeni Odunpazarı Sultandere’den Ömür’e kadar, Orhangazi’ye kadar bütün Odunpazarı’nda çalıştım, çalışmaya devam ediyorum. Odunpazarı’nda maalesef başta temel belediyecilik anlamında çok sorun var. Çöptü, çukurdu, çamurdu… Bir kere artık bunları 2024 konuşmak artık biraz da bizim içimizi burkuyor ama bana göre en önemli sorunlarından birisi imar sorunudur. Çünkü Odunpazarı’nın 85 mahallesinin 45’inde net bir imar sorunu var. İmar sorununu çözemeyince altyapıyı da çözemiyorsunuz. Trafiği de çözemiyorsunuz. İnsanların yaşam konforunu da sağlayamıyorsunuz. Bununla ilgili ciddi projelerimiz var. İnşallah Eskişehirli hemşerilerimize bu projelerimizi daha detaylı anlatacağım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi