Esentepe’de şüpheli gençten kurusıkı tabanca çıktı Esentepe’de şüpheli gençten kurusıkı tabanca çıktı

Eskişehir polisi, suçla mücadele çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Motosikletli Yunus Timleri, şehir genelinde yürüttüğü devriye ve denetim faaliyetleri kapsamında bir süredir aranan bir şahsı yakalamayı başardı.

Hoşnudiye Mahallesi'nde Şüpheli Hareketler

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Yunus Timleri, Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak’ta akşam saatlerinde devriye görevi yaparken, şüpheli tavırlar sergileyen bir şahsı fark etti. Ekipler, şahsı bir süre takip ettikten sonra durdurdu ve kimlik kontrolü gerçekleştirdi.

Yakalama Kararı Ortaya Çıktı

Kimlik sorgulaması sonucunda, şahsın çeşitli suçlardan sabıka kaydı bulunduğu ve hakkında yakalama kararı çıkarıldığı tespit edildi. Hemen gözaltına alınan şahıs, işlemleri yapılmak üzere ilgili polis amirliğine götürüldü.

Soruşturma Devam Ediyor

Polis ekipleri, kent genelinde benzer suçlara ve aranan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdürdüğünü belirtirken, yakalanan şahısla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı. Eskişehir polisi, halkın huzur ve güvenliği için çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi