Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve kırsal ilçelerde yol yapım, bakım ve onarım faaliyetlerine kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Son olarak, Esentepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları tamamlandı ve sıcak asfalt uygulamalarında sona yaklaşıldı.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Esentepe Mahallesi'ndeki Sırma Sokak, Osmanpaşa Sokak ve Akkurt Sokak'ta, Oedaş ve diğer altyapı kurumlarıyla koordineli olarak yürüttükleri çalışmaları tamamladı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) tarafından gerçekleştirilen 400 metre uzunluğundaki kanalizasyon hattı ve 200 metre yağmur suyu uzatma hattı, muayene bacaları ile ızgara kovalarının yenilenmesi ile parsel yenileme çalışmalarının ardından sıcak asfalt uygulamalarına geçildi.

Eskişehir'de bir çiftin üzerinden yüklü miktarda uyuşturucu çıktı! Eskişehir'de bir çiftin üzerinden yüklü miktarda uyuşturucu çıktı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, ekiplerin hem şehir merkezinde hem de kırsalda yol çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini ifade ederek, “Esentepe Mahallesi'nde imar planına uygun olarak yol genişletme çalışmalarında son aşamaya geliyoruz. Sırma Sokak, Osmanpaşa Sokak ve Akkurt Sokak'ta altyapı çalışmaları sona eren alanlarda ekiplerimiz, yolları 20 metre genişliğe çıkarmak için sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Asfaltlama işlemlerinin tamamlanmasının ardından, kaldırımlara yönelik çalışmalara da başlayarak yollarımızı hem araçlar hem de yayalar için daha güvenli ve konforlu hale getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ