Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kırım Caddesi üzerinde bir hafta içerisinde 2 ayrı kaza meydana geldi. Dikkatsizlik ve tedbirsizliğin yol açtığı kazalar maddi hasarla sonuçlanırken aynı güzergahta büyük bir çift sıra araç parkı sorunun yaşandığı belirtildi.

Eskişehir'de çimento arabası yolu kapattı Eskişehir'de çimento arabası yolu kapattı

RASTGELE ARAÇ PARKI KRİZİ

Rastgele park edilen araç sürücülerinin neden olduğu sıkıntı yine kazaların çok sık yaşandığı cadde üzerinde ortaya çıktı. Caddenin dönüş kısmına bırakılan ve sürücüleri saatlerce bulunamayan araçlar yüzünden kent içi ulaşım araçlarının geçişleri engellendi. Yasak olduğu halde araçların çift sıra park edildiği Kırım Caddesinde sürücüler arasında tartışma da çıktı.

ESNAF VE VATANDAŞ DERTLİ

Trafik kazaları nedeniyle çıkan tartışmalardan mahalle sakinleri ve esnaf da dert yandı. Hemen hemen her gün bu türü kaza ve olayların yaşandığına dikkat çeken cadde esnafı denetimlerin yapılmadığından yakınarak, gelişi güzel bırakılan araçlar nedeniyle vatandaşın alışveriş için dükkânlarına giremediklerini ileri sürdü. Mahalleli ayrıca kent içi trafik sorununun giderilmesi için denetimlerin de sıklaştırılmasını talep etti

Kaynak: ALİ NAKİ ERDOĞAN