Birinci Amatör Küme takımlarından Tepebaşı Kolejspor’da antrenör Barış Arın, Şirintepespor ile kiralık oyuncu konusunda sıkıntı yaşadıklarını ve verdiklerini oyuncuyu geri alamadıklarını söyledi. Arın, “Bu yapılan etik kurallara uymuyor” diye konuştu.

Kolejspor’un antrenörü Barış Arın, geçtiğimiz sezon 1. Amatör Küme’nin sona ermesinin ardından bir futbolcusunu Şirintepespor’a kiraladığını fakat geri alamadığını söyledi. Bu konuda mağduriyet yaşadıklarını söyleyen Arın, “1. Amatör bittiği zaman 2. Amatör başlar ve bazı kulüpler oyuncuları form kaybetmesin diye 2. Amatör’e kiralar. Şirintepespor da bizden kiralık oyuncu istedi. Biz de mahalle takımı diye dostluk babında verdik. Bu işler de kural şudur verdiğin adam geri geldiğinde lisans tekrar çıkacağı için lisans bedelini verir kiralayan takım çünkü kulüp tekrardan masraf yapacağı için zarar etmesin diyerek işleyiş hep böyle olmuştur. Fakat işler böyle yürümedi” şeklinde konuştu.

Eskişehir ekibi antrenmanda hırslıydı! Eskişehir ekibi antrenmanda hırslıydı!

İstifayı düşünüyor…

Antrenör Arın, “Oyuncularımızı kiralamak istediler bende yönetime 5 topçunun 2’si için kiralık verin diğerleri önemli değil dedim. Onlarda benim lafıma istinaden ve Şirintepe Başkanı Selçuk Göçmen ile hukukumuza ve güvenimize istinaden verdiler. Ligleri bitti şimdi geri vermiyorlar oyuncuyu. Oyuncuyu bizden onaysız Oklubalıspor’a vermişler hatta oyuncu antrenmanlara bile çıkmış. Bu yapılan davranış etik değil. Kulüp olarak mağdur edildik. Oyuncu bizim kar edebileceğimiz, geleceği parlak bir oyuncuydu. Kulübüme karşı mahcubum. İşleri düzeltemezsek açıkçası istifa etmeyi düşünüyorum ilk defa başıma böyle bir şey geliyor” dedi.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi