Olay, Emek Mahallesi Ayhatun Sokak'taki spor alanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.Ş.A. ailesiyle birlikte parka geldiği sırada, daha önce aralarında husumet bulunan S.C.A. ve arkadaşlarıyla karşılaştı. Aralarındaki gerginlik hızla tırmanarak kavgaya dönüştü. S.C.A., yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş ederek B.Ş.A.’yı sol bacağından yaraladı.

Eskişehir'de mısır üreticisi isyan etti: Üreterek batıyoruz! Eskişehir'de mısır üreticisi isyan etti: Üreterek batıyoruz!

Şans Eseri Devriye Bekçileri Müdahale Etti

Yaralanan B.Ş.A., saldırıdan kurtulmak amacıyla kaçmaya çalışırken, S.C.A. ve arkadaşları tarafından kovalandı. Bu sırada bölgede devriye gezen bekçiler duruma müdahale etti. Şüpheliler, olay yerine attıkları suç aletiyle birlikte kaçarak izlerini kaybettirmeye çalıştı.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı, Şüpheliler Gözaltına Alındı

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı B.Ş.A.’yı Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı ve kısa sürede S.C.A. ile arkadaşlarını gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi