Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Eskişehir'de bugün sıcaklıkların 3 ila 4 derece kadar düşmesi beklenirken gün geneli gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 27 derece olurken, en düşük sıcaklık ise 17 derece olması bekleniyor.

Eskişehir genelinde hava durumu bugün gök gürültülü sağanak yağışlı seyredecek. Ancak bazı ilçelerde gök gürültülü sağanak yağışlar beklenirken bazı ilçelerde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. İşte ilçelere göre detaylar:

Merkez ilçelerden Odunpazarı'nda hava sıcaklığının en yüksek 31°C, Tepebaşı'nda ise 30°C olacağı tahmin ediliyor. Çifteler'de 30°C, Mahmudiye ve Sivrihisar'da ise 29°C'yi bulacak sıcaklıkların yanında, bu bölgelerde de hava parçalı ve az bulutlu olacak.

Eskişehir'de yayalara geçecek yer kalmadı! Eskişehir'de yayalara geçecek yer kalmadı!

Alpu ve Günyüzü ilçelerinde de sıcaklıklar sırasıyla 32°C ve 33°C'yi bulacak. Mihalıççık'ta ise sıcaklıklar biraz daha düşük seyredecek ve en yüksek 25°C olarak kaydedilecek.

İnönü, Sarıcakaya, Tepebaşı ve Mihalgazi ilçelerinde öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sarıcakaya'da hava sıcaklığı 37°C'ye kadar çıkarken, Mihalgazi'de ise 35°C'yi bulacak.

Bugünkü hava durumu (1 Eylül 2024 Pazar):

En yüksek sıcaklık: 27°C
En düşük sıcaklık: 17°C
Nem: %73
Rüzgar: 10 km/saat, Kuzeybatı

Muhabir: Ali Çalık