Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Eskişehir'de bugün hava durumunda sıcaklıklar 2 - 4 derece artarken, kent merkezi ve bölge genelinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 33 derece olurken, en düşük sıcaklık ise 16 derece olması bekleniyor.

Eskişehir'de korkutan iddia: Cengiz Holding üretime başlıyor mu? Eskişehir'de korkutan iddia: Cengiz Holding üretime başlıyor mu?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre, Eskişehir ve çevresinde önümüzdeki günlerde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Bölge genelinde hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece artarak mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor. Rüzgarın ise güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi öngörülüyor.

Eskişehir İlçelerinde Hava Durumu

Eskişehir’in merkezi ve ilçelerinde hava sıcaklıkları mevsim normallerini aşarken, özellikle Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde sıcaklıkların 39 dereceye kadar çıkması dikkat çekiyor. Kentin diğer bölgelerinde ise sıcaklıklar 28 ile 35 derece arasında değişiklik gösterecek.

Odunpazarı ve Alpu ilçelerinde sıcaklık 33 dereceyi bulacakken, Tepebaşı 32 derece, Çifteler 32 derece ve Mahmudiye’de ise 31 derece olarak tahmin ediliyor. Bölgenin en sıcak noktalarından biri olan Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde termometreler 39 dereceyi gösterecek. Daha serin bölgeler arasında ise Mihalıççık ve Han ilçeleri, 28 derece ile öne çıkıyor.

Eskişehir'de bugünkü hava durumu (9 Eylül 2024 Pazartesi):

En yüksek sıcaklık: 33°C
En düşük sıcaklık: 16°C
Nem: %63
Rüzgar: 13 km/saat, Güneybatı

Kaynak: Haber Merkezi