Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Eskişehir'de bugün sıcaklıklardüne göre aynı kalırken gün geneli gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 26 derece olurken, en düşük sıcaklık ise 17 derece olması bekleniyor.

Eskişehir'deki okullarda sanat ve spor etkinlikleri yetersiz kalıyor Eskişehir'deki okullarda sanat ve spor etkinlikleri yetersiz kalıyor

 Eskişehir genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı, sabah saatlerinde başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, öğle saatlerinden itibaren Eskişehir genelinde yayılacağı tahmin edilmektedir. 

Eskişehir'de yarın için hava durumu tahminlerine göre, birçok ilçede öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Odunpazarı, Çifteler, Mahmudiye, Sivrihisar ve Alpu ilçelerinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak, sıcaklıklar 25 ila 27 derece arasında seyredecek. İnönü ve Mihalıççık ilçelerinde de benzer hava koşulları gözlenecek, bu ilçelerde sıcaklıklar sırasıyla 25 ve 21 derece olacak.

Sarıcakaya ve Mihalgazi'de ise sıcaklıklar diğer ilçelere göre daha yüksek olacak. Sarıcakaya'da 31 derece, Mihalgazi'de de 31 derece civarında sıcaklıklar bekleniyor. Bu ilçelerde de öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlar etkili olabilir.

Tepebaşı, Seyitgazi, Günyüzü, Beylikova ve Han ilçelerinde de yağış beklentisi var. Özellikle Tepebaşı ve Seyitgazi'de hava sıcaklıkları 26 derece civarında olacak.

Bugünkü hava durumu (2 Eylül 2024 Pazartesi):

En yüksek sıcaklık: 26°C
En düşük sıcaklık: 17°C
Nem: %89
Rüzgar: 16 km/saat, Kuzey

Muhabir: Ali Çalık