Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Eskişehir'de bugün sıcaklıklar bir değişiklik beklenmezken, gün geneli parçalı bulutlu olacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 30 derece olurken, en düşük sıcaklık ise 16 derece olması bekleniyor.

Odunpazarı ve Tepebaşı’nda hava sıcaklığının 29°C - 30°C civarında seyretmesi bekleniyor. Çifteler ve Mahmudiye’de ise sıcaklıklar 28°C - 29°C arasında değişecek. Sivrihisar ve İnönü’de de benzer bir hava durumu yaşanacak olup, sıcaklıkların 28°C seviyelerinde olacağı tahmin ediliyor.

Mihalıççık ilçesinde hava sıcaklığı 24°C ile en düşük seviyede kalırken, Sarıcakaya ve Mihalgazi’de ise sıcaklıkların sırasıyla 36°C ve 35°C’ye kadar yükselmesi bekleniyor.

Alpu, Günyüzü ve Beylikova ilçelerinde hava sıcaklıklarının 31°C’ye kadar çıkacağı tahmin edilirken, Han ilçesinde ise sıcaklık 25°C civarında olacak.

Eskişehir genelinde parçalı ve az bulutlu havanın etkili olacağı bu günde, vatandaşların rahat bir gün geçirmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının makul seviyelerde seyredeceği bu gün, özellikle dışarıda vakit geçirmek isteyenler için uygun bir fırsat sunuyor.

Eskişehir'de ilkokul öğrencileriyle yeşil ulaşım Eskişehir'de ilkokul öğrencileriyle yeşil ulaşım

Bugünkü hava durumu (28 Ağustos 2024 Çarşamba):

En yüksek sıcaklık: 30°C
En düşük sıcaklık: 16°C
Nem: %72
Rüzgar: 16 km/saat, Kuzeybatı

Muhabir: Ali Çalık