Eskişehir Valiliği'nin yasağını umursamıyorlar! Eskişehir Valiliği'nin yasağını umursamıyorlar!

Belediyenin sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirmeye yönelik çalışmaları, farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

Hayvan Sevgisi Aşılanacak

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında özel bir etkinlik düzenliyor. 4 Ekim Cuma günü saat 10.00'da Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek olan bu etkinlikte, veteriner hekimler çocuklara hayvanların bakımı, ihtiyaçları ve hayvanlara nasıl yaklaşılması gerektiği konularında bilgiler verecek. Ayrıca, geçici bakımevinde bulunan patili dostlarımızın cinsleri tanıtılarak, çocuklara hayvan sevgisi kazandırılacak.

Gönüllülere Teşekkür Belgesi Verilecek

Etkinliğin sonunda, yıl boyunca sokak hayvanları için katkı sağlayan ve Doğal Yaşam Merkezi ile iş birliği yapan gönüllülere teşekkür belgesi takdim edilecek. Bu gönüllüler, mama ve ilaç bağışı gibi yardımlarıyla can dostlarımıza destek olmaya devam ediyorlar.

Etkinliğe Davet

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, etkinliğe katılmak isteyenler için saat 09.30’da Atila Özer Karikatürlü Ev önünden araç kaldırılacağını belirtti ve tüm Eskişehirlileri bu anlamlı etkinliğe davet etti. Doğal Yaşam Merkezi, Bursa Çevre Yolu 4. kilometrede hizmet veriyor ve 0 (533) 955 79 04 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi