Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi ve Sakin Okul Derneği iş birliğiyle düzenlenen “Çocuk Mahalle Şenliği” ilk olarak Büyükdere Mahallesi ve ardından Ömür Mahallesi’nde gerçekleşti. Şenliklerde çocuklar, geleneksel sokak oyunlarını öğrenme ve çeşitli yaratıcı atölyelere katılma fırsatı buldular.

Eğlenceli Anlar ve Aktiviteler

Etkinlik kapsamında çocuklar, renkli taçlar ve uçurtmalar yaparak gökyüzünde uçurdular. Ayrıca, doğada yön bulma oyunları oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler. Stantlarda ise çeşitli el becerileri geliştirme fırsatları sunuldu.

SOL Parti'den Eskişehir'de tutuklamalara tepki! SOL Parti'den Eskişehir'de tutuklamalara tepki!

Başkan Ünlüce İçin Sevgi Dolu Mektuplar

Çocuklar, “Ayşe Başkana Mektup Var” kutusuna duygularını ve taleplerini yazdılar. Kaan Başar, Başkan Ayşe Ünlüce için “Ayşe Başkan sizi çok seviyorum! Bir başkan gibi değil, bir anne gibisiniz.” ifadelerini yazarak mektubunu kutuya attı.

Yaklaşan Etkinlikler

Çocuk Hakları Birimi yetkilileri, mahalle şenliklerinin çocukların fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sağladığını vurgulayarak, bu tür etkinliklerin devam edeceğini açıkladı. “Çocuk Mahalle Şenliği” 10 Eylül Salı günü Şirintepe Mahallesi’nde, 19 Eylül Perşembe günü ise Vecihi Hürkuş Parkı’nda devam edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ