Eskişehir'de Odunpazarı ilçesinde bir evden gelen kötü kokular üzerine harekete geçen polis ekipleri, daire sahibi Bülent Tanrıgüzey'in çöp yığınları arasında cansız bedenine ulaştı.

Kötü Koku Üzerine İhbar Edildi

Olay, Deliklitaş Mahallesi Hamidiye Sokak'taki üç katlı bir binanın giriş katında meydana geldi. Bina sakinleri, daireden gelen yoğun kötü kokular üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, vatandaşların dairede yaşayan 55 yaşındaki Bülent Tanrıgüzey'den 1-2 gündür haber alamadıklarını belirtmesi üzerine hemen harekete geçti.

Eskişehir'de polis dolandırıcılığa ve hırsızlığa karşı uyardı Eskişehir'de polis dolandırıcılığa ve hırsızlığa karşı uyardı

Daire Çöp Yığınına Dönmüş

Çilingir yardımıyla kapıyı açan polis ekipleri, daireye girdiklerinde evin tamamen çöp yığınlarıyla dolu olduğunu tespit etti. Yapılan incelemelerde, Bülent Tanrıgüzey'in cansız bedenine bu çöp yığınlarının arasında ulaşıldı. Tanrıgüzey'in uzun yıllardır evinde çöp biriktirdiği ve bu alışkanlığının çevrede kötü kokulara neden olduğu öğrenildi.

Kesin Ölüm Nedeni Otopsiyle Belirlenecek

Bülent Tanrıgüzey'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde detaylı incelemelerini tamamladı. Tanrıgüzey’in ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Belediye Ekipleri Temizlik Yapacak

Dairedeki çöp yığınlarının temizlenmesi için belediye ekiplerine haber verildi. Gün içinde, belediye ekiplerinin eve gelerek temizlik çalışmalarına başlaması bekleniyor. Çevre sakinleri, yıllardır kötü kokulardan şikâyetçi olduklarını, ancak bu derece ciddi bir durumla karşılaşmayı beklemediklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi