Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Kupası Belediye Çalışanları Futbol Turnuvası”, bir ay süren heyecan dolu müsabakaların ardından tamamlandı. 14 belediye çalışanı takımının katıldığı turnuvanın şampiyonu, Odunpazarı Başkanlık takımı oldu.

Bu yıl 18’inci kez gerçekleştirilen turnuva, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ESKİ Futbol Sahası’nda düzenlendi. Büyük bir heyecanla geçen turnuvanın final maçı, Odunpazarı Başkanlık ve EBB Park Bahçeleri takımları arasında oynandı. Normal süresi golsüz biten maçta, şampiyon belirlemek için penaltılara geçildi. Penaltı atışları sonucunda Odunpazarı Başkanlık takımı, EBB Park Bahçeleri’ni 5-4 yenerek kupanın sahibi oldu.

Turnuvanın üçüncülük maçında ise ESTRAM takımı, Büyükşehir Başkanlık takımını 5-3 mağlup ederek üçüncülüğü elde etti. Ayrıca, ESTRAM takımı, centilmen bir oyun sergilediği için fairplay ödülüne layık görüldü.

Ödül törenine Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Ünal, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen ve çok sayıda sporsever katıldı. Hasan Ünal, turnuvanın düzenlenmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtirken, Kazım Kurt da Odunpazarı Başkanlık takımının şampiyonluğundan gurur duyduğunu ifade etti.

Amatör kulüplere müjde! Amatör kulüplere müjde!

Ödül takdimlerinin ardından şampiyon Odunpazarı Başkanlık takımına kupa verildi, ikinci olan EBB Park Bahçeleri ve üçüncü olan ESTRAM’a da ödülleri takdim edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ