Eskişehir gazlı içeceklerin yerini vitamin deposu olarak görülen doğal sıkma meyve suları almaya başladı.

Doğal Meyve Sularına Talep Arttı

Vatandaşların, sağlıklı beslenmeye daha fazla önem verdiğini belirten Uykız, doğal meyve sularının özellikle C vitamini ağırlıklı içecekler arasında popüler hale geldiğini ifade etti. Uykız, "Portakal, nar, ananas ve elma suyu şu an en çok tercih edilen içecekler arasında yer alıyor" dedi.

Fiyatlar Herkese Hitap Ediyor

Esnaf Uykız, fiyatların geniş bir kitleye hitap ettiğini ve her bütçeye uygun doğal meyve suyu seçenekleri sunduğunu belirtti. "Bir bardak büyük boy meyve suyu 40 liradan satılıyor, fiyatlar tercih edilen meyveye göre 40 ila 60 TL arasında değişiyor" diye ekledi.

Eskişehir'de korkutan iddia: Cengiz Holding üretime başlıyor mu? Eskişehir'de korkutan iddia: Cengiz Holding üretime başlıyor mu?

Turistler ve Öğrenciler de Tercih Ediyor

Yurtdışından gelen turistlerin ve okul zamanı öğrencilerin de doğal meyve sularına yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Uykız, paket servis hizmetlerinin de oldukça fazla olduğunu ifade etti. "Doğal vitamin olduğundan dolayı birçok insan tercih ediyor, işlerimiz şu an gayet yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

Karışım Meyve Suları Revaçta

Uykız, özellikle karışım meyve sularının vatandaşlar arasında çok popüler olduğunu belirtti. "Portakal, elma, havuç ve ananas karışımları, C vitamini açısından zengin olduğu için en çok tercih edilen içecekler arasında" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi