Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'nden ‘El Ele Güvenli Geleceğe’ Projesi Kapsamında Bilgilendirme Faaliyeti

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, 30 Eylül-4 Ekim 2024 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün koordinesinde geniş kapsamlı bir bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Etkinlik, Asayiş, Güvenlik, Narkotik, Siber, Toplum Destekli Polislik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri personelinin katılımıyla organize edildi.

Ahizeli telefonlar Eskişehir'de artık antikacılarda yer buluyor Ahizeli telefonlar Eskişehir'de artık antikacılarda yer buluyor

Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) Kapsamında Eğitimler

‘El Ele Güvenli Geleceğe’ projesi çerçevesinde yürütülen Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) kapsamında, öğrencilere güvenlik, asayiş ve suçun önlenmesine yönelik çeşitli konularda eğitimler verildi. Proje, öğrencilerin toplumsal farkındalıklarını artırmayı ve güvenli bir gelecek inşa etmelerini amaçlıyor.

SİBERAY ve NARKONOKTA Projeleri ile Öğrencilere Ulaşıldı

Ayrıca, SİBERAY ve NARKONOKTA projeleri kapsamında, siber güvenlik ve uyuşturucu ile mücadele konularında da bilgilendirme yapılarak, toplamda 10.200 öğrenciye ulaşıldı. Etkinliklerde dijital güvenlik riskleri, madde bağımlılığı ve mücadele yolları gibi konular ele alındı.

Kaynak: Haber Merkezi