Eskişehir'de korkutan iddia: Cengiz Holding üretime başlıyor mu? Eskişehir'de korkutan iddia: Cengiz Holding üretime başlıyor mu?

Şehrin farklı ilçelerinde yapılan güncellemeye göre, kurşunsuz 95 oktan benzinin litre fiyatı 43.97 TL, motorin (dizel) ise 43.91 TL’den satışa sunuluyor. V/Max Diesel ve V/Pro Diesel ürünlerinde de aynı fiyat uygulanırken, otogazın litre fiyatı ise 24.79 TL olarak belirlendi.

Tüm İlçelerde Aynı Fiyat

Alpu, Beylikova, Çifteler, Günyüzü, Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Odunpazarı, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar ve Tepebaşı başta olmak üzere Eskişehir’in tüm ilçelerinde akaryakıt fiyatlarında herhangi bir fark bulunmuyor. Tüketiciler, her noktada aynı fiyatlarla akaryakıt alabiliyor.

Akaryakıt fiyatlarının ülke genelindeki artış ve dalgalanmaların ardından Eskişehir’de sabitlenmesi, vatandaşlar açısından bir süreliğine de olsa fiyat istikrarı sağlamış durumda. Yetkililer, enerji piyasasındaki küresel gelişmelere göre fiyatların yeniden gözden geçirilebileceğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi