Eskişehir'deki su yükleme noktasındaki görüntü tepki çekti! Eskişehir'deki su yükleme noktasındaki görüntü tepki çekti!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası, birbirinden renkli etkinliklerle tamamlandı. 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler, son gününde yapılan bisiklet turu ile noktalandı. “Bugün Yollar Senin” sloganıyla düzenlenen bu etkinlikte, bisiklet severler şehrin sokaklarını pedalladı.

Bisiklet Severler Yollarda

Haftanın final etkinliği olan bisiklet korteji, Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı ile Odunpazarı Hicri Sezen Parkı’ndan eş zamanlı olarak başladı. Yüzlerce bisiklet sever, şehrin farklı noktalarından yola çıkarak “Bugün Yollar Senin” sloganıyla Eskişehir sokaklarını doldurdu. Kortejin son durağı ise Kanlıkavak Gazebo oldu.

Kanlıkavak’ta Çekiliş Heyecanı

Bisiklet turunun ardından katılımcılar, Kanlıkavak Gazebo önünde buluşarak hem eğlendi hem de düzenlenen hediye çekilişlerine katıldı. Çekiliş sonrası bisiklet severler, Avrupa Hareketlilik Haftası’nı müzik ve eğlenceli etkinliklerle keyifle tamamladı.

Bir Hafta Boyunca Hareketlilik Etkinlikleri

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Eskişehir’de bir hafta boyunca “Kentin İçin Harekete Geç!” sloganıyla birçok etkinlik gerçekleştirildi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlikler, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Hafta boyunca sürdürülebilir ulaşım ve sağlıklı yaşam temalı aktivitelerle kent sakinleri hareketli bir hafta geçirdi.

Kaynak: Haber Merkezi