Belediye start verdi: Eskişehir'in merkezindeki bina yıkılıyor! Belediye start verdi: Eskişehir'in merkezindeki bina yıkılıyor!

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı, Odunpazarı İlçesi'ndeki 23 Nisan İlkokulu ve Doğa Koruma Milli Parklar İl Müdürlüğü önünde bilgilendirme etkinlikleri düzenledi. Jandarma personeli, 23 Nisan İlkokulu’nda öğretmen ve öğrencilere 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu hakkında bilgi vererek, köpek maması ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Eğlenceli Aktiviteler

Etkinlikte ayrıca, öğrencilere yönelik Köpek Unsuru Operatörü eşliğinde bir köpek gösterisi gerçekleştirildi. Jandarma Çocuk Dergisi de dağıtılarak, jandarmanın tanıtımına katkı sağlandı.

Gelecek İçin Sürdürülen Faaliyetler

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde hayvanların ve doğanın korunması amacıyla faaliyetlerin sürdürüleceğini belirterek, gelecek nesillere daha güzel ve yaşanılabilir bir dünya mirası bırakma hedefinde olduklarını açıkladı.

Bu etkinlik, hem hayvanlara duyulan saygıyı artırmak hem de çocuklarda doğa bilinci oluşturmak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi