Eskişehir'de 15 yerinden bıçaklamıştı: Savunması pes dedirtti! Eskişehir'de 15 yerinden bıçaklamıştı: Savunması pes dedirtti!

Eskişehir'e akrabalarının düğününe gelip Nallıhana geri dönen bir aile, sabah saat 05.30 sıralarında Tepebaşı İlçesi Sarıcakaya Caddesi üzerinde (Muttalip Yolu) seyir halindeyken yola fırlayan bir köpeğe çarparak kaza yaptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Emekli polis Y.G.'nin idaresindeki 06 ZME 97 plakalı otomobil Sarıcakaya Caddesi üzerinde seyir halindeyken yola aniden fırlayan bir köpeğe çarptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Y.G. yaklaşık 40 metre arabayla sürüklenerek yol üzerinde bulunan şarampole uçtu. Kazanın haberini alan çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobile sıkışan sürücü Y.G. ve yanında yolcu olarak bulunan U.Ö., N.G. ve S.Ö.'yü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.  Kazaya karışan araç kullanılamaz hale gelirken, olay yerine gelen polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Emrah KÖSE