Eskişehir'de gece saatlerinde bir otomobil kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki ağaçlara, ardından bir otobüs durağına ve son olarak üst geçit köprüsünün demirlerine çarparak durabildi. Kazada sürücü olay yerinden kaçarken, araçta bulunan yolcu ağır yaralandı. 

Kaza, Odunpazarı İlçesi  71 Evler Mahallesi Alize Sokak yanındaki Eskişehir-Bursa Karayolu'nda saat 02.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, alkollü olduğu iddia edilen ve Henüz kimliği tespit edilemeyen sürücü, 26 SA 471 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Otomobil, önce kaldırıma çıktı, ardından boş bir araziye girerek ağaçlara çarptı.

Eskişehir'de göze hitap eden görüntü ilgi topladı Eskişehir'de göze hitap eden görüntü ilgi topladı

Kontrolsüz bir şekilde ilerleyen araç, daha sonra Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsü durağına ve ardından Karayolları'na ait üst geçit köprüsünün demirlerine çarparak durabildi.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araçta yolcu olarak bulunan Enes A., ağır yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücü ise olay yerinden kaçtı. Yaşanan olayda bir ağaç kırıldı, halk otobüsü durağı ve üst geçit demirlikleri hasar gördü. Otomobil ise hurdaya döndü. Polis ekipleri, kaçan sürücüyü yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Emrah KÖSE