Kaza, Eskişehir - Bursa Karayolu üzerinde, Eskişehir Şehir Hastanesi yakınlarındaki köprüde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, yoğun trafik nedeniyle sürücüsü henüz belirlenemeyen 26 DE 307 plakalı otomobil, köprü üzerinde yavaşlayarak durdu. Arkasındaki 34 LP 2120 plakalı hafif ticari araç da durmakta zorlanarak yavaşladı.

HABEV'den yeni adım: Eskişehir'e yeni ara kurtarma birimi HABEV'den yeni adım: Eskişehir'e yeni ara kurtarma birimi

Zincirleme Kaza

Bu esnada, hızını alamayan Ramazan D. yönetimindeki 06 BN 4961 plakalı otomobil, 34 LP 2120 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hafif ticari araç, en sağ şeride savrularak bariyerlere çarptı. Ardından, 34 NV 1187 plakalı bir başka otomobil de kazaya karışarak 26 DE 307 plakalı araca arkadan çarptı.

Yaralılar ve Müdahale

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları hastanelere kaldırdı. Yaralılar arasında Habibe Ç., Kader S., ve Hüseyin Ç. (34 LP 2120 plakalı araçta) ile Ramazan D. ve yolcu Erdal Ş. (06 BN 4961 plakalı araçta) bulunuyordu. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hüseyin Ç.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İnceleme Başlatıldı

Polis ekipleri, kazanın sebebini belirlemek için olay yerinde inceleme başlattı. Kaza, trafik akışını olumsuz etkilerken, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Haber Merkezi