Eskişehir’in Gündoğdu Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, alkollü ve aşırı hız yapan bir sürücü, tırın arkasına çarparak aracının havada asılı kalmasına neden oldu. Şans eseri kazada yaralanan olmadı.

Tır Orta Şeride Geçince Kaza Kaçınılmaz Oldu

Kaza, Eskişehir-Bursa istikametindeki çevreyolunda meydana geldi. İ.İ. yönetimindeki 63 AGY 750 plakalı TIR, arızalanan bir araca çarpmamak için sağ şeritten orta şeride geçti. Bu sırada, alkollü olduğu tespit edilen V.S. idaresindeki 26 AIZ 652 plakalı otomobil, aşırı hızla seyrediyordu. Sürücü V.S., tırın arka dorsesine şiddetli bir şekilde çarptı ve aracın tırın altına sıkışarak havada asılı kalmasına yol açtı.

Eskişehir'de yaz sebzelerine veda! Eskişehir'de yaz sebzelerine veda!

Alkollü Sürücü Kaçmaya Çalıştı

Kaza sonrası, otomobil sürücüsü V.S. olay yerinden kaçmak istese de, emniyet güçleri tarafından kısa sürede yakalandı. Olay yerinde yapılan alkol testinde V.S.'nin alkollü olduğu tespit edildi. Sürücünün aracının büyük hasar gördüğü kazada şans eseri kimse yaralanmadı.

Trafik Bir Süre Durduruldu

Kazanın ardından çevreyolu trafiğe kapatıldı ve olay yerine gelen ekipler, kazaya karışan aracı çekici yardımıyla kaldırdı. Trafik, araçların yoldan çekilmesiyle birlikte normale döndü. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kaynak: Haber Merkezi