Olayda, 2’si polis olmak üzere 4 kişi yaralandı. Kaza, Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi Fahrettin Günaltay Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede gerçekleştirilen rutin trafik denetiminde, plakasız motosiklet süren K.H. (17) isimli genç, Motosikletli Yunus Polisi ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak hızla kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin takibi sırasında paniğe kapılan K.H., karşı yönden gelen C.C. idaresindeki 26 PE 366 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Eskişehir'de polis dolandırıcılığa ve hırsızlığa karşı uyardı Eskişehir'de polis dolandırıcılığa ve hırsızlığa karşı uyardı

Polis Motoruna da Çarptı

Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet, hızını kesmeyerek takipte olan polis motoruna çarptı. 26 A 48647 plakalı polis motosikletini kullanan polis memuru M.İ. ve arkasındaki meslektaşı F.Ü., kazaya karışarak yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazada motosiklet sürücüsü K.H., hafif ticari araç sürücüsü C.C. ile polis memurları M.İ. ve F.Ü. yaralandı. Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla hastanelere sevk etti. K.H., M.İ. ve F.Ü. Eskişehir Şehir Hastanesi’ne, C.C. ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk belirlemelere göre yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Kaza sonrası polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme başlattı. Kazaya neden olan sürücünün durumu ve kazanın nasıl geliştiğiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi