Son dönemde artan maliyetler ve enflasyon vatandaşın cebini zorlamaya devam ediyor. Lokantada bir kebap keyfi yapmak isteyenler fiyatları görünce adeta şaşkına dönüyor. Görseldeki fiyatlar, yükselen gıda ve işletme maliyetlerinin sofralara nasıl yansıdığını gözler önüne seriyor.

  • Adana Kebap: 290 TL
  • Beyti Kebap: 390 TL
  • Lokma Kebap: 300 TL
  • Kuzu Pirzola: 450 TL
  • Kuzu Şiş: 400 TL
  • Izgara Köfte: 300 TL

Bazı kebap çeşitlerinin 450 TL'yi bulması dikkat çekerken, orta halli bir yemek için bile vatandaşın ciddi bir bütçe ayırması gerekiyor. Kebapçılar ise, artan et fiyatları, kira ve enerji maliyetleri nedeniyle fiyatları artırmak zorunda kaldıklarını belirtiyor.

Anahtar Parti'den Eskişehir Sanayi Odası'na ziyaret Anahtar Parti'den Eskişehir Sanayi Odası'na ziyaret

Screenshot 21-24

Muhabir: Ali Çalık