Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi de festival alanında “Sahiplenmek sizden, yaşam boyu aşıları bizden” sloganı ile stant açtı. Stantta sahipsiz hayvanların sahiplenilmesi için çalışma yürüten yetkililer, vatandaşlara “Satın alma sahiplen” çağrısı yapıyor.

Gelen turist ve Eskişehirli vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören bu çalışmadan memnun olduğunu dile getiren Odunpazarı Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli Veteriner Hekim Zişan Atacan, hayvanların yeni sahiplerini beklediğini söyledi.

Atacan, üç günlük festivalde bir kedinin sahiplenildiğini ve sayının daha da artacağını beklediklerini söyleyerek şöyle devam etti:

“Bu gün etkinliğimizin üçüncü günündeyiz.  Festival kapsamında bizde Odunpazarı Hayvan Sağlık Merkezi olarak stant açtık. Hayvanlarımız sahiplenilmeyi bekliyorlar. Hafta içi barınağımızda nasıl sahiplendirme işlemlerini yapıyorsak şu an burada da yine sizin desteklerinizi bekliyoruz. Başkanımızın desteğiyle böyle bir süreç başladı.

Eskişehir'in o mahallesinde can güvenliği tehlikede! Eskişehir'in o mahallesinde can güvenliği tehlikede!

Bizden sahiplendiğiniz tüm hayvanların ömür boyu tüm aşıları belediyemiz tarafından karşılanıyor. Bakımlarında da yardımcı oluyoruz, zaten kısırlaştırma operasyonunda da yardımcı oluyorduk şimdi üzerine ömür boyu aşıları da eklendi.  Bu süreçte bir kedimizi sahiplendirdik. Sizin aracılığınız ile umarım sayıyı artırırız”

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Emrah KÖSE