Odunpazarı İlçesi'nde bulunan 75. Yıl Mahallesi'ndeki galericiler sitesi, araç alım satımında hareketliliğe sahne oldu. Vatandaşlar, ikinci el araçları yerinde incelemek üzere galeri dükkanlarına akın etti.

Alıcılar ve Pazarlık Süreci

Galerilere gelen alıcılar, özellikle fiyatları karşılaştırmak ve araçları detaylı bir şekilde incelemek için yoğun çaba sarf etti. Ciddi alıcılar, galericilerle pazarlık yapmak için masaya oturdu. Bu süreç, esnafın da satış yapma umudunu artırarak, işlerin açılmasına katkı sağladı.

Eskişehir'de bir yenisi daha açıldı: Dayanışma adına önemli hizmet! Eskişehir'de bir yenisi daha açıldı: Dayanışma adına önemli hizmet!

Esnafın Memnuniyeti

Oluşan yoğunluk, oto galericilerinin yüzünü güldürdü. Galericiler, hafta sonu yaşanan bu hareketliliğin işlerini canlandırdığını ve satışların artmasına yardımcı olduğunu belirtti. Esnaf, yoğun ilginin devam etmesi halinde daha fazla satış yaparak, iş hacimlerini artırmayı umuyor.

Eskişehir'deki galericilerin, hafta sonu yoğunluğu ile birlikte yüzlerinin gülmesi, sektördeki olumlu gelişmelerin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi