Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, 28 Ekim 2024 Pazartesi günü Eskişehir’in Tepebaşı ve Odunpazarı ilçelerinde yapılacak olan şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Çalışmaların tamamlanmasının ardından kesinti, ilan edilen saatten daha erken sona erebilir. Elektrik kesintisinin yaşanacağı bölgeler şu şekildedir:


Elektrik Kesintisinden Etkilenecek Bölgeler

GÜNYÜZÜ

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle28.10.2024-10:00 -28.10.2024-16:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. MERKEZ - KAYAKENT : İPEK SOKAK GÜNYÜZÜ İLÇESİ KAYAKEN SAKARYA MAHALLESİ TOPALYAYLASI, GOKPINAR BARAJI DSI, HMP ILETISIM INSAAT A.S., HMP ILETISIM A.S. TR2 , HMP ILETISIM A.S. TR1 VE BÖLGEDEKİ 3. ŞAHIS TARIMSAL SULAMA TRAFOLARI KESİNTİDEN ETKİLENECEKTİR. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

ALPU

Eskişehir'de vatandaşlar zar zor yürüyebiliyor, çünkü... Eskişehir'de vatandaşlar zar zor yürüyebiliyor, çünkü...

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle28.10.2024-11:10 -28.10.2024-18:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. MERKEZ - AĞAÇHİSAR : AĞAÇHİSAR SOKAK MERKEZ - BÜĞDÜZ : , BÜĞDÜZ SOKAK MERKEZ - ÖZDENK : , ÖZDENK SOKAK Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

Kaynak: HABER MERKEZİ