Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinde şüpheli hareketler sergileyen bir otomobilin durdurulması sırasında başlayan olay, takip ve ilginç bir görüntüyle sonuçlandı.

Dur İhtarına Uymayan Sürücü Kaçtı

Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinde 42 B 7605 plakalı otomobilin sürücüsü, polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak hızla olay yerinden kaçtı. Motosikletli Yunus Timleri tarafından başlatılan takip sonucunda, kaçan araç kısa sürede Hatboyu-2 Caddesi üzerinde durdurularak yakalandı.

Eskişehir'in ilçesinde AK Parti'den coşkulu kongre Eskişehir'in ilçesinde AK Parti'den coşkulu kongre

Ehliyetsiz Sürücü Trafiği Tehlikeye Attı

Yapılan incelemelerde, aracın sürücüsünün ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı. Trafik kurallarını hiçe sayarak kaçan sürücü, dur ihtarına uymamanın yanı sıra ters yönde ilerleyerek trafiği de tehlikeye attı. Bu durum üzerine olay yerine trafik ekipleri çağrıldı.

Demir Parmaklıklara Tutundular

Trafik ekipleri olay yerine gelene kadar, araçta bulunan 6 kişi, Yüksek Hızlı Tren’e ait istinat duvarındaki demir parmaklıklara tutunarak ilginç bir görüntü oluşturdu. Ekiplerin gelmesiyle birlikte aracın sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanma, dur ihtarına uymama ve ters yönde seyir etme gibi suçlardan cezalar kesildi.

Araç Trafikten Men Edildi

Olayın ardından ehliyetsiz sürücüye kesilen cezaların yanı sıra, araç da trafikten men edilerek otoparka çekildi. Eskişehir’de yaşanan bu olay, dikkatli polis takibi sayesinde herhangi bir kazaya neden olmadan sonlandırıldı.

Kaynak: Haber Merkezi