Eskişehir dahil 81 ilde eş zamanlı temizlik Eskişehir dahil 81 ilde eş zamanlı temizlik

Sağlık-Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ve yönetim kurulu üyeleri, çalışanların ihtiyaçlarına yönelik düzenlenen ziyaretlerde önemli bilgiler paylaştı.

Ziyaretler Devam Ediyor
Sağlık-Sen heyeti, bu haftada da çeşitli sağlık kurumlarına ziyaretlerine devam etti. Yapılan ziyaretlerde, sendika üyeleriyle bir araya gelinerek Dijital Kimlik uygulaması tanıtıldı. Köksal, bu süreçte üyelerin bilgilendirilmesine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Acil Sağlık Hizmetlerine Destek
Köksal, İl Ambulans Servisi Başhekimliğinde görevli meslektaşları ve Odunpazarı 11 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri, Odunpazarı Aile Sağlığı Merkezi, Acil Sağlık Hizmetleri Birimi, Yenikent Aile Sağlığı Birimi ile UMKE birimindeki üyeleri ziyaret ettiklerini ifade etti. Bu ziyaretlerde Eskişehir Sağlık Sen şubesinin yaptığı çalışmaları anlattıklarını vurguladı.

7/24 Yanınızdayız

Sağlık Çalışanlarının Yanındayız
Köksal, "Dijital Kimlik uygulamamızı tanıttık. Bizler, 7 gün 24 saat görevlerini en iyi şekilde yürüten sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz," diyerek, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi