Eskişehir'in kalbinde yer alan Ceren Özdemir Gençlik Merkezi, 18-35 yaş aralığındaki katılımcılara yönelik çeşitli atölyeler sunuyor. Metin ve Senaryo Yazarlığı, Fotoğrafçılık, İleri Fotoğrafçılık, Yoga, Ses Eğitimi, Diksiyon, Temel Oyunculuk, Pandomim, Tango, Salsa-Bachata, Felsefe Tarihi ve Kısa Film atölyeleri ile gençler, farklı beceriler geliştirme fırsatı bulacak. Kayıtların son tarihi ise 20 Ekim Pazar. Ücretsiz olan bu atölyelerde yer alabilmek için sınırlı kontenjan mevcut.

Ceren Özdemir Gençlik Merkezi Sizi Bekliyor!

Eskişehir'de hava sıcaklıkları aniden düşecek! Eskişehir'de hava sıcaklıkları aniden düşecek!

İstiklal Mahallesi Başarılı Sokak’ta konumlanan Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi, kütüphane, derslikler, dans ve tiyatro odaları gibi pek çok olanak sunuyor. Beş katlı yapısı ile gençlerin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilecek bir ortam sağlayan merkezde dört derslik, dans ve tiyatro salonu, dinlenme alanı ve Önder Baloğlu Kütüphanesi yer alıyor.

Ceren Özdemir Gençlik Merkezi, hafta içi 09.00 - 22.00, Cumartesi günleri 10.00-22.00, Pazar günleri ise 10.00-18.00 saatleri arasında açık. Atölyelerle ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler, mesai saatleri içinde 0 (222) 500 00 19 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirler.

Screenshot 35-14

Kaynak: HABER MERKEZİ